.

Façana de la casa del carrer Frederic Marès de Vilafortuny, on es va produir el robatori. Foto: ACN

Quatre homes encaputxats van assaltar, dimarts a la nit, un xalet de Vilafortuny (Cambrils), on van lligar i emmordassar una mare i una filla, i els van robar joies i altres articles de luxe. Les dues dones van patir un atac d’ansietat després de l’assalt, però no van resultar ferides. Els lladres van trencar un vidre per accedir a la casa, ubicada a la urbanització de Vilafortuny, al carrer Frederic Marès. Un cop dins, van immobilitzar les dones i els van preguntar, en francès, on eren les joies. Un cop les van trobar, van fugir del xalet. Una de les dones es va poder deslligar i va avisar al 112. Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta per poder detenir els quatre homes, d’origen nord-africà.

Anaven encaputxats i armats -tot i que es desconeix si les armes eren reals o bé simulades. Un cop van aconseguir el botí -tampoc es coneix el valor total de les joies i articles robats-, van fugir del xalet, en direcció a Salou, deixant les víctimes lligades a l’interior.

Diverses patrulles dels Mossos, Guàrdia Urbana i SEM van arribar a la casa, poc després que una d’elles es deslligués i avisés al telèfon 112. Tot i que els assaltants no van ferir les dues dones, els serveis mèdics les van haver d’atendre per un atac d’ansietat.

L’assalt va tenir lloc al voltant de les onze de la nit d’aquest dimarts 4 de febrer. La policia catalana encara no ha practicat cap detenció per aquest cas i la investigació segueix oberta, segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra.

/* JS para menú plegable móvil Divi */