.

.

TOTS 21


Presentació de la 1a Pedalada BTT La Blava organitzada pels Xiquets del Serrallo

Presentació de la 1a Pedalada BTT La Blava organitzada pels Xiquets del Serrallo

Els Xiquets del Serrallo organitzen pel 2 de març una cursa de BTT, 1a Pedalada BTT La Blava, amb motiu del XXVè aniversari.

La colla té la col·laboració del club BBTT Tarragona, i anima la població amant de la bicicleta a participar en una cursa que no és de competició, però que té dissenyats dos circuits interessants. La pedalada transcorrerà pels municipis de Tarragona, el Catllar i els Pallaresos i s’estableixen dos circuits a escollir de diferents dificultats i, a més, una excursió amb monitors per a nesn d’nere 6 i 10 anys. La sortida per a tothom serà el 2 de març a les 9:30 hores al Tinglado 1 del Moll de Costa, que també és el punt d’arribada.

Hi haurà activitats paral·leles com un esmorzar amb xocolata calenta abans de l’inici de la cursa. Un cop aquesta acabi, es lliurarà trofeus als tres primers de cada recorregut, al participant més jove i al participant més gran i els participants dinaran una fideuada.

Les inscripcions es poden fer fins al 28 de febrer a través de la plana web del club BTT Tarragona, http://www.btttarragona.com/, o de forma presencial a la botiga La
 caseta 
de 
la 
salut 
& 
Power
 House (
carrer Caputxins, 
20), amb els preus següents: recorregut 
vermell :
16€

 (Els 
federats 
tindran 
un 
descompte 
de 
2€), recorregut
 blau: 
13€ (Els 
federats 
tindran 
un 
descompte 
de 
2€), recorregut per als nens (cal autorització dels pares o tutor legal): 4
€.

Àngel Garcia, casteller i responsable de la cursa, aspira a poder reunir unes 500 participants i admet que si l’experiència surt bé, la colla es pot planetjar repetir-la l’any vinent. Xavier del Amo “Pska”, responsable dels actes que commemoren el XXVè aniversari dels Xiquets del Serrallo, assegura que la colla reunirà prous voluntaris per la logística d’una activitat molt ambiciosa. I el president, Lluís Monfort, els ha agraït l’esforç per organitzar la cursa i espera que el proper 2 de març sigui un èxit de participació i de climatologia

Més informació i inscripcions: http://www.btttarragona.com/