.

Imatge de la diada dels Xiquets a Constantí. Foto: Paula Arbeloa

Imatge de la diada dels Xiquets a Constantí. Foto: Paula Arbeloa

Els Xiquets de Tarragona han fet aquest diumenge la segona actuació del cap de setmana, després de la diada de a Vila-seca, han compartit plaça amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre a Constantí.

Els de la camisa ratllada han obert les rondes amb un 3 de 8 que els ha servit per seguir rodant aquesta estructura i consolidar-la per poder mantenir el 3 de 9 folrat que van descarregar ahir. A segona ronda han optat pel castell bandera dels Xiquets, el 2 de 8 amb folre que s’ha descarregat amb solvència i sense complicacions. Després ha estat el torn del 4 de 8. que igual que ahir tenia canvis al tronc. Per tancar l’actuació han completat el pilar de 6.

Josep Maria Solé, cap de colla dels del carrer Santa Anna, destacava “l’actuació d’avui en el context global del cap de setmana quan hem descarregat 7 castells de 8, un de 9 i dos pilars de 6”. Una diada que ha servit a la Colla per continuar agafant confiança i afrontar els propers reptes com podrien ser el 4 de 8 amb l’agulla i el 5 de 8.

Els Xiquets de Tarragona han estat els primers en actuar, després ho han fet els Castellers de Sant Pere i Sant Pau que han descarregat el 2, el 4 i el 4 de 7 amb agulla i el pilar de 6. Els Nois de la Torre han estat els encarregats de tancar les rondes amb el 3 de 7, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla.