.

.

TOTS 21


Un moment de l'actuació dels Xiquets de Tarragona

Un moment de l’actuació dels Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona han actuat aquest matí al barri barceloní de Sants juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants.

Els matalassers han sortit de 2d8f, el primer de la temporada. Un castell que s’ha hagut de treballar una mica pels pisos de baix, però que s’ha descarregat sense complicacions. A continuació han fet el segon 3d8 del curs. L’estructura s’ha completat amb solvència i no ha suposat cap problema per als de la camisa ratllada. Quan s’havia d’iniciar la tercera ronda s’ha posat a ploure i la diada s’ha suspès.

El cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Josep Maria Solé, ha lamentat no haver pogut estrenar el pilar de 6, cosa que espera poder fer la setmana que ve a Valls, en la Diada de Sant Isidre, on tampoc no descarta “estrenar alguna cosa més”. També ha explicat que ha decidit iniciar l’actuació amb el 2d8f perquè “és un castell que dóna confiança a la colla i a l’assaig de divendres ja s’havia assolit sencer”.

Pel que fa a les altres colles, el Castellers de Sants han descarregat el 3d8, el 2d8f i el 4d8, mentre que els Castellers de Vilafranca han completat el 2d8f i el 3d9f i, com en el cas dels Xiquets, no han pogut actuar en tercera ronda per culpa de la pluja.