.

El dos de vuit amb folre. Foto: Paula Arbeloa

El dos de vuit amb folre. Foto: Paula Arbeloa

Els Xiquets de Tarragona han aconseguit avui descarregar el tres de nou amb folre. Els de la camisa ratllada han actuat aquesta tarda a Vila-seca amb la Colla Vella Xiquets de Valls i amb els Xiquets de Vila-seca.

Els matalassers tenien el gran repte de descarregar el 3d9f, per això han iniciat l’actuació amb el 2d8f. Un castell que ha pujat tranquil i serè, i que ha servit per agafar confiança. Josep Maria Solé, cap de colla dels Xiquets de Tarragona, ha dit que “un altre cop només han pujat manilles i ha anat molt millor que la setmana passada.”

A la segona ronda ha sigut el torn del 3d9f. L’estructura ha pujat amb fluïdesa però després de la carregada s’ha hagut de treballar. A continuació han descarregat el 4d8, un castell que no ha suposat cap problema. Finalment han tancat l’actuació amb un pd6 treballat.

Solé ha valorat molt positivament l’actuació d’avui. Considera que “el 3d9f ha patit els típics nervis de ser el 1r que es descarrega, però que és molt positiu.”

Per la seva banda, la Colla Vella Xiquets de Valls han descarregat el 4d8a, 3d9f, 5d8 i 3pd5. I els Xiquets de Vila-seca 3d7, 4d7, 5d6 i pd5.