.

Un instant de l'Assemblea celebrada avui. Foto: Jordi Gilabert

Un instant de l'Assemblea celebrada avui. Foto: Jordi Gilabert

Els Xiquets de Tarragona han celebrat aquest migdia l’Assemblea General Ordinària que ha reunit, gairebé, un centenar de castellers. Un dels punts més destacables ha estat la votació per decidir si l’entitat castellera s’havia d’adherir a l’Assemblea Nacional Catalana; finalment i amb un total de 137 vots a favor, 4 nuls, 1 vot en blanc i 26 en contra, els ratllats han decidit entrar a formar part de l’ANC (bona part dels vots s’ havien emès anticipadament).

En una reunió molt fluïda i distesa els matalassers han fet balanç de la temporada 2013 remarcant el gran treball fet des de totes les àrees administratives i tècniques, tal com ha destacat el president, Enric Seritjol. A més, ha fet menció especial al gran treball realitzat amb altres entitats que han augmentat la rellevància de la colla dins la ciutat; un clar exemple ha estat el projecte ‘Tarragona ciutat de Castells’, entre d’altres.

Les remodelacions del local iniciades ja la passada temporada i amb caràcter de continuïtat han estat també un dels temes tractats durant l’assemblea. Aquestes reformes ja són palpables al pati d’assaig amb la instal·lació de la nova xarxa i segueixen endavant a la mateixa planta i als pisos superiors.

D’aquesta manera els del carrer Santa Anna mantenen aquest 2014 les seves intencions de continuar amb les modernitzacions que des de fa uns anys els estan caracteritzant.

/* JS para menú plegable móvil Divi */