.

Alejandro, amb el president d'Aparcaments, Josep Acero, i el gerent, Sergi Arts, amb la nova imatge. Foto: Tarragona21

Alejandro, amb el president d’Aparcaments, Josep Acero, i el gerent, Sergi Arts, amb la nova imatge. Foto: Tarragona21

Els vuit aparcaments gestionats per l’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa per millorar el seu coneixement entre la ciutadania. La nova imatge ha estat presentada aquest dijous pel conseller d’Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el president d’Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero.

Alejandro Fernández s’ha mostrat “convençut” que la decidida aposta de rebaixa tarifària “augmentarà el nombre de visitants de la nostra ciutat”. La rebaixa era “una petició constant” que procedia tant de Tarragona com de fora. Els preus actuals situaven Tarragona fora del marc competitiu de ciutats com Reus.

Aquesta setmana començarà la incorporació d’una nova cartelleria i diferents elements gràfics a les entrades dels estacionaments. L’objectiu d’aquest canvi és reforçar el coneixement de la ciutadania de la gestió conjunta d’aquests vuit aparcaments, que comparteixen unes mateixes tarifes.

Imatge virtual de com quedarà el plafó anunciador

Imatge virtual de com quedarà el plafó anunciador

El conseller Alejandro Fernández ha declarat: “Apostem per una política d’aparcament al costat de l’activitat econòmica i, en aquesta línia, properament iniciarem una campanya de comunicació als municipis del voltant perquè coneguin els aparcaments municipals de Tarragona, les tarifes d’aparcament i vinguin a la nostra ciutat”.

Aquesta renovació de la imatge coincideix amb l’entrada en vigor de les noves tarifes, que inclouen una rebaixa del 56% per aparcar-hi tot el dia. Així, des d’aquest dijous aparcar més de 2 hores i mitja costarà 5,5 euros, enlloc dels 12,6 € que costava fins ara. La tarifa general per minut està fixada en 0,037 €, mentre que es manté la tarifa nocturna que permet estacionar als aparcaments municipals des de les 21 fins a les 6 h per 0,60 € / hora.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.