.

Els voluntaris de Protecció Civi, davant el castell de Cardona

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla de Mafumet va ser protagonista de la 7a edició del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, celebrat a Cardona el passat 16 de març. Ho va ser atès que va recollir, per mans del seu president Julián Morales, una de les
felicitacions lliurades durant aquest acte, el qual va estar organitzat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), conjuntament amb l’Ajuntament de Cardona i l’Associacióde Voluntaris de Protecció Civil de la població.

En concret, l’entitat pobletana va ser distingida “en reconeixement a la diligent comunicació i coordinació de serveis amb la sala CECAT de Protecció Civil de la Generalitat”. Aquesta felicitació, així com les altres atorgades en el marc d’aquest Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, posen en valor les accions i activitats més rellevants que algunes associacions i les seves voluntàries i voluntaris van desenvolupar durant l’any 2018, en especial pel que fa a la prevenció i la col·laboració i coordinació amb Protecció Civil de la Generalitat en situacions d’emergència.

L’acte va estar presidit pel conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, i va reunir representants de les 138 associacions de voluntaris de Protecció Civil que actualment estan actives a Catalunya. Entre elles, van acudir a Cardona diversos representants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla, sent Julián Morales l’encarregat de pujar a l’escenari per recollir el guardó en reconeixement a la tasca duta a terme per l’entitat pobletana.