.


La campanya ha aconseguit recollir un centenar de joguines

La campanya ha aconseguit recollir un centenar de joguines

Com ja ve sent tradició, i per tercer any consecutiu, un grup de voluntaris de Bayer MaterialScience (BMS) ha protagonitzat una campanya de recollida de joguines a la fàbrica que la companyia té a Tarragona. En concret, la societat ha organitzat un acte lúdic en el qual els empleats i els seus fills han participat donant joguines per a la Creu Roja de Vila-seca.

En total, la iniciativa ha permès reunir més de 100 regals, entre les quals s’hi compten llibres, trencaclosques, jocs de taula i patins.

Com en anys anteriors, durant la recollida de joguines, la companyia ha organitzat tallers dirigits als fills i filles dels empleats en els quals, a través de joc i exercicis pràctics, han pogut conèixer de primera mà el món de la química d’una manera didàctica. Alhora, enguany s’ha introduït un taller per aprendre a conèixer els aliments i fomentar-ne els hàbits saludables.

Conscients de les dificultats econòmiques que atravessen moltes famílies, la fàbrica de Bayer a Tarragona ha creat un grup de voluntaris que al llarg del 2013 han organitzat diverses campanyes de donació de joguines.

A més de la recollida de joguines, Bayer també ha participat amb les campanyes de recollida d’aliments en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Tarragona, en dues campaues de donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya i, per últim, amb la recaptació de fons per a la Creu Roja de Vila-seca, amb l’objectiu de comprar aliments pels més necessitats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */