.

.

TOTS 21


Cartell dels Voltors contra Crans dissabte

Cartell dels Voltors contra Crans dissabte

El proper dissabte 14 de desembre el Rugby Tarragona tindrà dos enfrontaments; el primer anirà a càrrec dels cadets que disputaran el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga de segona divisió contra l’Osona Rugby Crancs al Complex Educatiu de Tarragona. El partit, que es jugarà a les 12 del migdia, promet ser interessant, ja que els crancs son els primers de la classificació i els voltors els segons, amb 13 i 12 punts respectivament.

El mateix dissabte, però a les 4 de la tarda, el Primer Equip del Rugby Tarragona, els sèniors, es desplaçaran a Barcelona per jugar al camp del CE Universitari el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Primera Catalana; el CEU ocupa la tercera posició a la classificació amb 28 punts i el Rugby Tarragona la cinquena amb 14 punts.

Son els dos últims partits que jugaran els equips del Rugby Tarragona abans del descans que suposen les festes de Nadal ja que no se’n jugarà cap més fins el cap de setmana de l’11 i 12 de gener de 2014.

L’Escola del Rugby Tarragona, d’altra banda, entrenarà al Complex Educatiu aquest dissabte així com també ho faran els jugadors de la categoria Sub16 que tenen jornada de descans.