.

.

TOTS 21


Els Voltors tornen als entrenaments i al campionat de lliga aquest cap de setmana

Després del descans que han suposat les dues setmanes de vacances de Nadal, els Voltors del Rugby Tarragona tornen a reprendre els entrenaments regulars i els partits de lliga. Dissabte dia 11 de gener de 2014 els Sub16 es desplaçaran a Girona per jugar contra el GEIEG el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga, encontre que es preveu difícil per les nostres Promeses ja que el els gironins ocupen  la tercera posició en la classificació.

El diumenge 12 de gener hi haurà rugby de primera al Complex Educatiu de Tarragona. La categoria sènior, que aquesta temporada juga a Primera Catalana, disputarà el partit corresponent a la novena jornada de lliga contra el RC Cornellà, cuers en la classificació.

Pel que fa a la categoria Sub 18 aquest cap de setmana tenen jornada de descans; tot i així, el dilluns 13 de gener, tres jugadors del Rugby Tarragona: Nico Francisquelo Tacca, Xavi Beltran Anitua i Pau Moreno Escoda han estat convocats per la Federació Catalana de Rugby per entrenar amb la Selecció Catalana.