.

.

TOTS 21


L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera Begoña Floria al estand de la DO Tarragona de la 163a Fira de la Candelera de Molins de Rei

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera Begoña Floria al estand de la DO Tarragona de la 163a Fira de la Candelera de Molins de Rei

La DO Tarragona va tancar aquest diumenge la seva presència a la 163a Fira de la Candelera de Molins de Rei (Baix Llobregat) amb l’objectiu assolit de donar a conèixer aquesta denominació d’origen, que enguany ha estat la convidada per l’organització a través d’un estand institucional, i també els vins produïts pels cinc cellers que hi van assistir, Vins Padró de Bràfim, Celler Pedrola de Miravet, Vins ecològics Helga Harbig de Rasquera, Molí de Rue de Vinebre i Celler la Boella de La Canonja. La Fira de la Candelera de Molins de Rei, amb més de 940 expositors, va rebre la visita de més de 300.000 persones durant el cap de setmana, esdevenint una de les més importants de les comarques de Barcelona.

Durant els tres dies de la fira van ser centenars les persones que es van acostar a la Mostra de Vins de Molins de Rei que reunia prop d’una trentena d’expositors. Bona part de les activitats paral•leles al 34è Mercat de Vins i Caves de Molins que es van fer durant els tres dies van tenir com a protagonistes els vins de la DO Tarragona. Així, el tast de tonyina roja de Balfegó va comptar amb la presència del vi Camí de Sirga del Celler Pedrola i també es va fer un tast de vins de la DO Tarragona a càrrec de la secretària del Consell Regulador de la DO Tarragona, Àngels Collado, on es van donar a conèixer sis vins a 40 persones que s’havien inscrit prèviament. També els vins de la DO Tarragona van participar al Tast de Vins a Cegues i al Concurs de Tastadors per Parelles.

Vins DO Tarragona a la 163a Fira de la Candelera de Molins de Rei

Vins DO Tarragona a la 163a Fira de la Candelera de Molins de Rei

Premi per a Vins Padró de Bràfim

Al mateix temps, els vins de la DO Tarragona van participar en el concurs de vins que millor maridaven amb la coradella, un plat tradicional molinenc fet a base de menuts de xai que es fa cada any coincidint amb la Fira de la Candelera. El jurat va escollir l’Ipsis Ull de Llebre Selecció presentat per Vins Padró com el vi que millor marida amb la coradella. Montse Bové, de Vins Padró, va rebre el premi en un acte de lliurament que va comptar també el director general de l’INCAVI, Jordi Bort, i altres autoritats de la localitat.

Visita de l’alcalde de Tarragona

Al llarg de la Fira de la Candelera els cellers de la DO Tarragona van rebre diferents visites institucionals. En aquest cas, el propi alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va aprofitar la seva visita a Molins de Rei per acostar-se a l’estand de la DO Tarragona acompanyat de la regidora de Cultura tarragonina, Begoña Floria, i d’altres polítics del Baix Llobregat, per recolzar la difusió que la DO Tarragona també estava fent dels atractius turístics de la ciutat de Tarragona i per anunciar oficialment la celebració de la Fira del Vi de la DO Tarragona els dies 30, 31 de maig i 1 de juny a la Rambla Nova. En l’estand institucional de la DO Tarragona també es va donar informació turística de la ciutat de Valls i de la tradicional calçotada, com una de les tradicions gastronòmiques més importants del país i originària del nostre territori.