.

.

TOTS 21


Els vikings de la comparsa Platinum. Foto: Cedida

Els vikings de la comparsa Platinum. Foto: Cedida

Va ser fer-se fosc i començar a aparèixer vikings per tot arreu. Ara bé, aquests vikings venien amb ganes de gresca, però de la bona. I no procedien d’indrets remots, sinó que eren els integrants d’una de les comparses més impressionants de totes les que enguany han pres part al Carnaval de Tarragona, la Platinum. 

Dos dels vikings de Platinum. Foto: Cedida

Dos dels vikings de Platinum. Foto: Cedida

L’espectacularitat del vestuari, junt amb uns coreografies molt treballades, va fer que en un tres i no res el club entrés en una altra dimensió i l’esperit del Carnaval ho envaís tot. 

Els ballarins i ballarines tenien molt clar que ningú se n’escaparia del seu esperit de festa, per això van protagonitzar una rua que va recórrer tots i cadascun dels punts neuràlgics del club: el gimnàs DiR, les pistes panoràmiques de pàdel i  tennis i el putting green de golf.  

La comparsa Platinum va desfilar per les instal·lacions del club. Foto: Cedida

La comparsa Platinum va desfilar per les instal·lacions del club. Foto: Cedida

L’exhibició a la plaça central del Golf Costa Daurada va ser la traca final i allí van posar de manifest perquè són una de les comparses més aclamades i que més hores dedica a preparar unes escenografies úniques. 

Una de les vikingues. Foto: Cedida

Un dels vikings. Foto: Cedida

Amb la visita de la comparsa Platinum el Golf Costa Daurada ha volgut anar un pas més enllà en la celebració del Carnaval. Un salt de gegant, si atenem a la reacció que l’espectacle va causar entre el nombrós públic existent i que complementa els deu dies d’activitats internes que el club ha organitzat.