.

.

TOTS 21


L'Old Vultures, els veterans del Rugby Tarragona

L’Old Vultures, els veterans del Rugby Tarragona

Aquest pròxim cap de setmana els Old Vultures del Rugby Tarragona viatjaran a Saverdun (França) per jugar amb els locals partits amistosos. Els veterans de l’UA Saverdun Rugby celebren els seus 20 anys d’existència, motiu pel qual han convidat alguns clubs i han organitzat un Torneig de Veterans en el qual participaran un total de 12 equips, dels quals tres són catalans: els King’s Pebrots, els veterans del Barça i els Old Vultures. L’esdeveniment començarà el dissabte a mitja tarda amb partits, tercer temps i sopar de gala. El diumenge

Els veterans del Rugby Tarragona tenen un lligam especial amb aquest equip amb els membres del qual varen jugar junts per primer cop ara fa 18 anys i des de llavors cada any o venen ells a Tarragona o viatgen els Voltors cap a França.

D’altra banda els infantils, després d’haver participat en el Torneo Nacional Sub 16 organitzat per la FER a Murcia, viatjaran aquest dissabte a Sitges per jugar amb els locals la 3a jornada de la Copa Catalana. Recordem que els Voltors S16 dels dos partits jugats en aquesta competició n’han guanyat un (contra Cornellà RC) i n’han perdut un altre (contra Rc Hospitalet).