.

Equip relleu femení: (d'esquerra a dreta) Miriam Domingo, Marisa Pradillo, Pilar Fernández, Ana Cabello (sota). Foto: Cedida

Equip relleu femení: (d’esquerra a dreta) Miriam Domingo, Marisa Pradillo, Pilar Fernández, Ana Cabello (sota). Foto: Cedida

Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona van demostrar un cop més la seva vàlua en aconseguir un total de tretze medalles (sis ors, cinc plates i dos bronzes) en el Campionat de Catalunya de Veterans que es va disputar aquest diumenge a Gavà. El màxim protagonisme fou pels dos atletes més veterans de l’equip tarragoní, Luis Sáez i Marisa Pradillo.

Marisa Pradillo, l’atleta més veterana de l’equip femení, es proclamava campiona de Catalunya en el salt de llargada i d’alçada W50, amb marques de 3,48 i 1.03 metres, respectivament. A destacar que Marisa va haver de superar àmpliament la seva marca personal de llargada, per aconseguir l’or per un estret marge de només quatre centímetres. Marisa fou també tercera en el llançament de disc, amb un millor llançament de 16,19 metres, prova en la què Joana Pinyol era cinquena amb 13,71 metres.

Per la seva banda, Luis Sáez, l’atleta més veterà de l’equip masculí, aconseguia el doblet en proclamar-se campió de Catalunya en les proves de salt de llargada i llançament de javelina M65, amb unes marques de 4,14 i 27,87 metres, respectivament.

En Pere Pardines es proclamà campió de Catalunya en la prova de salt d’alçada M50, en superar el llistó situat a 1,60 metres, alçada que retrobava després d’algunes temporades i que li permetia emportar-se la medalla d’or.

I no menys brillant fou la victòria del relleu 4×100 W45, integrat per Pilar Fernández, Miriam Domingo, Marisa Pradillo i Ana Cabello, les quals s’imposaven amb un magnífic registre de 1.01.72, a menys d’un segon del récord de Catalunya que elles mateixes posseeixen, i que van mostrar estar en condicions de batre en les properes setmanes.

Esplèndida cursa també la protagonitzada per Ana Cabello en els 100 metres llisos W45, en la que va saber lluitar fins al final i remuntar fins a la segona posició, assegurant-se la medalla de plata amb un sensacional registre de 14,44s. També Joana Pinyol aconseguia la plata en el llançament de javelina, amb una marca de 11,90 metres, tot i no haver pogut entrenar en les darreres setmanes.

Jesus Montolio aconseguia la medalla de plata en la prova dels 400 metres M40, en finalitzar la cursa amb un esplèndid registre de 53.44 segons. També medalla de plata per en Pere Pardines en els 100 metres tanques, amb una gran marca de 17.31s. I una nova plata l’aconseguia en José Miguel Martín, en superar el llistó a 1,66 metres en el salt d’alçada M40.

Josep Ramon Argilaga era bronze en els 100 metres llisos M50, en finalitzar tercer amb un magnífic temps de 12.42 segons, només sis centèssimes per davant d’en Josep Maria Mateo, quart amb 12.48s.

També era quart Benito Sánchez en els 200 metres llisos M35, amb una marca de 26.17 segons, i Joana Pinyol en el llançament de pes W50, amb una marca de 6,50 metres.

Una altra gran actuació va còrrer a càrrec d’en Joan Bardina, sisè en els 800 metres llisos M45, amb un temps de 2.16.93. També Pere Pardines, en llançar el disc a 26,58 metres, prova en la que finalitzà en setena posició.