.

Jesus Montolio i Josep Maria Mateo

Els veterans del Club Atletisme Tarragona han aconseguit tres 3 medalles al campionat nacional indoor. El passat cap de setmana es disputava al Pabelló Príncipe Felipe de Saragossa el XXVè Campionat d’Espanya de Veterans en Pista Coberta, en el què els atletes del Club Atletisme Tarragona aconseguient dues medalles de plates i una de bronze.

L’atleta Jesús Montolio va quedar segon a la final de 400 metres de la categoria M40 amb un gran registre de 54.19 segons, mentre que Marisa Pradillo també va quedar segona al salt d’alçada, categoria F50, gràcies a haver passat el llistó sobre 1.05 metres en el primer intent. La medalla de bronze la va aconseguir Pere Pardines, categoria M45, als 60 metres tanques, amb una marca de 10.85 segons.

Marisa Pradillo va quedar segona classificada

La resta de resultats obtinguts pels atletes del CA Tarragona van ser els següents: Lluís Saez va ser quart al salt de llargada M65 amb un salt de 3.85 metres, molt a prop del tercer lloc; Pere Pardines també va ser quart al salt d’alçad,a on va aconseguir passar els 1.59 metres. En aquesta prova hi va haver molta igualtat entre les posicions segona, tercera i quarta. Marisa Pradillo va ser quarta al salt de llargada amb un salt de 2.96 metres i vuitena al llançament de pes amb una marca de 6.31 metres. Joana Pinyol, F50, va ser quarta al salt d’alçada amb un millor salt de 0.90 metres i setena al pes amb un llançament de 6.47 metres. Josep Maria Mateo, M45, va ser cinquè al salt de llargada, amb un salt de 5.14 metres, i al salt d’alçada, on va passar el llistó sobre 1.50 metres, novè en el global de les sèries de 200 metres, amb un registre de 26.32 segons, i desè en els 60 metres llisos, amb una marca de 8.06 segons.