.

Unes 120 persones es ven reunir per assistir al sopar

Unes 120 persones es ven reunir per assistir al sopar

La gent del Morell segueix demostrant que té ganes  de divertir-se, de fer poble i de gaudir de les agradables nits estivals, tal i com posa de manifest el fet que, dissabte passat, va tenir lloc una nova Festa de Carrer al municipi.

En aquesta ocasió, van ser fins a 120 els veïns i veïnes dels carrers Sant Isidre, Catalunya i Sant Plàcid els que van voler compartir taula i celebració a la fresca, tot gaudint d’un agradable sopar de carmanyola. L’acte va comptar amb animació musical i es va allargar fins ben entrada la matinada, en una activitat que va tenir el cost simbòlic d’un euro per participant. Amb aquests diners, l’organització va fer front a les despeses de decoració de carrer, així com a les postres d’aquest sopar a la fresca.

El ‘Programa per al foment de les festes de carrer’, que l’Ajuntament del Morell va impulsar aquesta passada primavera, comença a consolidar entre els veïns i veïnes del municipi una iniciativa que tenia per objectiu recuperar una tradició que, anys enrere, tenia una gran força als carrers del municipi.

En aquest sentit, la proposta creada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut va veure la llum el passat 23 de maig, sota el títol ‘El teu carrer vol festa’ i ja ha trobat resposta en diferents organitzacions veïnals que han volgut celebrar la festa del seu carrer.

A través del ‘Programa per al foment de les festes de carrer’, l’Ajuntament morellenc col·labora en l’organització d’aquests esdeveniments propulsors de la cohesió social, i ho fa a través de la subvenció parcial de les despeses que la festa pugui ocasionar en matèria de lloguer de cadires i taules, serveis portàtils i animació musical.

/* JS para menú plegable móvil Divi */