.

Un partit d’exhibició entre els tres millors jugadors de pàdel de la demarcació ha estat el plat fort de la jornada de portes obertes del Tennis Salou H2O. Després d’una profunda remodelació de les seves instal·lacions, l’històric club esportiu les ha obert avui a tots els visitants, que entre altres coses han pogut veure i provar de primera mà la piscina interior climatitzada, la sala de cycling, la zona de gimnàs o les pistes de pàdel, tot plegat amb disseny i equipaments d’última generació.

Classes gratuïtes de Zumba Fitness, de Body Combat, de Cycling i d’Aquagym han completat la jornada de portes obertes, en què també s’han instal·lat castells inflables. Per motivar els assistents a provar les instal·lacions, el club ha repartit durant tot el matí vals d’entrada lliure d’un dia per a dues persones , que també es poden aconseguir en un formulari penjat al seu web.

Bursa: “Les instal·lacions són espectaculars i el tracte humà, excel·lent”

El club, que ja tenia deu pistes de tennis, ha afegit recentment a la seva oferta deu pistes de pàdel. El podi del rànquing de jugadors de pàdel de la demarcació (Sergio Bursa, Tonet Sans i Luis Ferrini) ha comprovat la qualitat de la pista central en un enfrontament en què també ha participat un dels monitors del club, Ferran Barceló, número 14 de les comarques tarragonines.

“Les instal·lacions són espectaculars i el tracte humà és excel·lent. Sens dubte, serà un club punter a la demarcació”, ha afirmat Bursa. Sans ha afegit que clubs com aquests ajudaran a que surtin més jugadors de primer nivell a la demarcació perquè “les instal·lacions i les pistes son de 10, dóna gust jugar-hi”. Ferrini s’ha mostrat d’acord amb els seus companys, i ha afegit que “és evident que estem en un club de primer nivell.”

Més que un club esportiu

El gerent, Natxo Jacob, té clar que el futur del club passa per convertir-lo en alguna cosa més que unes instal·lacions esportives: “No ens comformem amb que la gent vingui a jugar, a prendre alguna cosa i marxar. Volem que hi hagi un ambient on tots els membres de la família hi tinguin cabuda, que sigui no només un espai per a fer-hi activitats esportives, però també per fer-hi vida social i per passar-hi el dia.” En aquesta línia, el proper 22 d’octubre s’inaugurarà un restaurant al costat de la piscina d’estiu, que complementarà la cafeteria ja existent. El club també anirà fent un progressiu “rentat de cara” a les pistes de tennis.