.

.

TOTS 21


Els parlamentaris crítics del PSC Núria Ventura, Marina Geli i Joan Ignasi Elena durant el debat al Parlament

Els tres diputats díscols del PSC que han trencat la disciplina de vot, Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura, no tenen la voluntat de renunciar a l’acta de diputat i estan a l’espera de les pròximes converses amb la direcció del partit. “No tinc la voluntat de deixar l’escó”, ha assegurat amb contundència Geli, una afirmació que comparteixen els seus companys. D’aquesta manera, han respost la petició del portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, que els ha convidat a deixar l’escó. Davant d’aquesta situació, Joan Ignasi Elena ha considerat que “no és la petició adequada” i ha confiat que les decisions siguin “polítiques i no d’autoritat orgànica”.

Al mateix temps que els tres diputats díscols compareixien a la sala de premsa del Parlament per donar explicacions sobre el sentit del seu vot, als passadissos de la cambra catalana, el portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, explicava als periodistes que la direcció demana als tres diputats que renunciïn a l’acta de diputat després que aquest dijous hagin trencat la disciplina de vot.

Posteriorment, Lucena s’ha trobat per separat amb Ventura i Geli per fer-los la demanda de manera formal. Tot i així, d’entrada, els tres ja han manifestat la seva voluntat de no abandonar el Parlament.