.

.

TOTS 21


Els treballadors han decidit tornar a les mobilitzacions

El conflicte laboral arran l’externalització del servei de neteja de PortAventura torna a esclatar. El personal que ara fa gairebé un any va ser subrogat a l’empresa Constant ha decidit per unanimitat en una assemblea engegar noves mobilitzacions que podrien acabar en vaga.

Els afectats, que s’encarreguen de la neteja i del servei d’habitacions dels hotels del parc temàtic, acusen a la firma subcontractada de plantejar una modificació “substancial” de les seves condicions de treball adduint pèrdues. Segons el comitè d’empresa, però, aquests resultats negatius es deuen a una mala organització de la companyia i lamenten que Constant no hagi acceptat una proposta per negociar un conveni específic.

Els representants dels treballadors van presentar una proposta per tal de negociar un conveni de centre que regulés, de forma específica, la prestació de laboral del col·lectiu de personal de neteja a PortAventura adaptant-se a les característiques d’aquesta activitat. Segons el comitè, però, les negociacions dutes a terme amb la direcció del grup Constant a PortAventura han finalitzat sense acord i la companyia preveu aplicar les mesures preteses de forma “unilateral”.