.

La FCC ha recollit un total de 2.8000 quilos d'aliments

La FCC ha recollit un total de 2.8000 quilos d'aliments

La plantilla de treballadors de l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas de Tarragona (FCC) ha organitzat i celebrat aquest matí un Festival de Pàdel Solidari a les intal·lacions de Star Pàdel al Polígon Riu Clar amb l’objectiu de recollir aliments bàsics per a Cáritas i el Banc d’Aliments, recollint a prop de 3 tones.

Amb una previsió inicial de 2.000 quilos d’aliments, FCC ha superat les expectatives arribant a recollir al voltant dels 2.8000 quilos totals. D’aquesta xifra 1.300 quilos s’han recollit al llarg de la setmana i la resta, 1.700, s’han aconseguit en la jornada d’avui de 5 hores per la que han passat unes 350 persones i 80 jugadors entre treballadors de l’empresa, personalitats polítiques com l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el de Reus, Carles Pellicer, i altres representants dels diversos partits polítics de la comarca i també del món de l’esport.

El president de FCC, Ángel Martín de Sande, comenta a Tarragona21 que “ha estat una jornada sense ànim de competició, amb un objectiu solidari i fem un balanç molt i molt positiu, tenint en compte els salaris mileuristes dels nostres treballadors que han aportat el seu gra d’arena” ha destacat. També s’ha mostrat satisfet i agraït amb tots els que han participat i passat pel Festival i avança que “l’any vinent repetirem, val la pena”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */