.

Els divendres i els dimarts són els dies en els quals més aparcaments es registren

Els divendres i els dimarts són els dies en els quals més aparcaments es registren

Els conductors de Tarragona paguen de mitjana 0,98 euros cada vegada que utilitzen les zones d’aparcament regulat habilitades pel consistori, 34 cèntims menys que la mitjana nacional que aconsegueix els 1,32 euros. La durada mitjana de cada aparcament frega les 1,31 hores, lleugerament per sota de la mitjana nacional que se situa en 1,36 hores. Aquestes dades formen part d’un informe elaborat per EasyPark sobre Hàbits d’Aparcament a Espanya. L’informe ha analitzat també els dies de la setmana en els quals més aparcaments es registren. En aquest sentit, els divendres i dimarts són els dies en què es generen més tiquets d’aparcament a Tarragona. Quant al lloc triat per a deixar el vehicle, els aparcaments a peu de carrer superen als pàrquings subterranis.

Comparativa Europea

L’informe elaborat per EasyPark ofereix també dades sobre els hàbits dels conductors d’algunes capitals europees. La diferència més significativa es troba en el valor del tiquet mitjà. Si a Tarragona se situa en 0,98 euros, en ciutats com Copenhaguen frega els 38 euros i a Estocolm aconsegueix els 23 euros.
“Conèixer com es comporten els conductors ens ajuda a oferir productes i serveis millorats i adaptats a les necessitats dels nostres usuaris i dels ajuntaments amb els quals treballem”, explica Victor Valencia, coordinador de màrqueting d’easypark. “Així mateix, les dades que obtenim del comportament dels nostres usuaris poden resultar de gran ajuda als consistoris a l’hora d’instaurar polítiques que millorin la mobilitat de les seves ciutats i facin més agradable el dia a dia dels ciutadans”.

Sobre Easypark

Des de 2001, els nostres guardonats serveis digitals ajuden els conductors a gestionar el seu aparcament en més de 900 ciutats de 13 països d’Europa. Però el que fem no acaba aquí. A major escala, la nostra tecnologia ajuda les empreses, operadors i ciutats a administrar, planificar i gestionar l’aparcament millor. La nostra veritable funció és fer la vida més fàcil i les ciutats més habitables. L’abril de 2016 EasyPark va entrar en la llesta Xarxa Herring Top100 Europe, convertint-se en una de les 100 empreses més interessants d’Europa, amb major i millor projecció tecnològica i reconeguda garantia de qualitat de servei.