.

.

TOTS 21


Sortida de la Sant Silvestre de Tarragona

Sortida de la Sant Silvestre de Tarragona

La tradicional cursa Sant Silvestre ha posat el punt i final esportiu al 2013 a Tarragona. La cursa popular ha reunit, en la seva desena edició, vora 1.700 atletes amb dorsal, en un circuit amb sortida a la Llotja de Pescadors del Serrallo i un recorregut de 7 quilòmetres. La tradicional Sant Silvestre ha donat el tret de sortida a dos quarts de 6 de la tarda, davant la Confradia de Pescadors, i ha seguit el recorregut per la part baixa, fins al Moll de Costa i la platja del Miracle.

Com és tradició, la Sant Silvestre ha deixat algunes de les imatges més curioses per tancar el 2013, com atletes coberts de globus, o els més habituals ‘Pares Noels’ corredors. Des de pares de família amb el cotxet del nen, d’altres amb la dona i també els més grans de la casa, han pres part d’aquest ritual que serveix per acomiadar l’any (i per baixar els àpats dels darrers dies).

Cal recordar també que la Sant Silvestre a Tarragona té una important vessant solidària amb la Fundació Bonanit i és per aquest motiu que també s’han recaptat aportacions voluntàries al ‘Pitrall 0’ entre tots els inscrits.

Pas de la Sant Silvestre pel Serrallo

Pas de la Sant Silvestre pel Serrallo