.

.

TOTS 21


supercopa-660x330

El Nou Estadi de Tarragona serà l’escenari de la segona edició de la Supercopa de Catalunya, la qual enfrontarà el FC Barcelona i el RCD Espanyol. A partir d’avui, els aficionats del Nàstic ja poden adquirir la seva entrada per al duel català.

Aquesta promoció és exclusiva per a socis del club grana i clubs finalistes. Els preus de les entrades amb el 50% de descompte aplicat són de 17,5€ a la zona de Tribuna, 12,5€ a Preferent i 7,5€ a les localitats de Gol. És imprescindible que els socis del FC Barcelona i RCD Espanyol mostrin el seu carnet per beneficiar-se d’aquesta promoció de la FCF i el Nàstic.

Els aficionats que no siguin socis del Nàstic, Barça o Espanyol, podran adquirir l’entrada a preu normal a partir del 10 d’octubre per viure des del Nou Estadi el partit entre els dos equips de LaLiga Santander, que es disputarà el dimarts 25 d’octubre, a les 21.30 hores. El preu de l’entrada normal és de 35€ a Tribuna, 25€ a Preferent i 15€ a Gol.

L’horari de les oficines del Nàstic és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 h. Mentre que el dia de partit davant el Real Valladolid, diumenge 16 d’octubre, les oficines obriran a les 16 hores.