.

.

TOTS 21


El diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz

Els socialistes no comprenen com només entre un 10% i un 15% de les 6.000 vivendes del fons social d’habitatges s’han lliurat a famílies desnonades i temen que la mateixa relació es produeixi a Tarragona on, segons el PSC, se n’oferien 302.

En aquest sentit, el diputat tarragoní Joan Ruiz, que dóna per fet que se n’hauran assignat un nombre “baixíssim” i, per tant, molts pisos seguiran buits, es mostra inquiet sobretot per la situació que viu la demarcació tarragonina, amb “més de 13.500 famílies amb tots els seus membres a l’atur sense cobrar cap prestació i on l’any passat es van registrar 2.500 desnonaments”. A partir d’aquí, Ruiz denuncia “el fracàs de la política de foment de l’habitatge del PP”.

En concret, el diputat socialista pregunta al Congrés quin ha estat el nombre d’habitatges, desglossat per municipis, que s’han llogat a través del fons, des de la seva constitució fins a data de 31 de desembre passat.

Per municipis, a Tarragona ciutat es disposa de més d’un centenar d’habitatges i a Tortosa, una setantena. Dels 302 immobles disponibles a les comarques tarragonines, la majoria -en concret, 98- són de Catalunya Bank.