.

Artur Mas i Pere Navarro, signant l'acord a Tarragona el passat 30 de març que permet l'arribada de BCN World

El Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona ha valorat “molt positivament” l’acord que permet desencallar i portar a port el projecte de BCN World. El Consell ha destacat que és un acord “que permetrà crear milers de nous llocs de treball, noves oportunitats per a empreses i professionals del territori” i l’arribada “d’un enorme volum d’inversió a les comarques tarragonines”. Finalment, “tan sols el 15% del total del futur complex serà destinat a casinos. La resta, el 85%, consistirà en una àmplia oferta de nous centres de convenció, hotels, teatres, nova oferta comercial, etc”.

En especial, el Consell ha destacat que “gràcies a les condicions defensades pel PSC” Tarragona disposarà d’un fons social i territorial equivalent a l’1% del total de la inversió del projecte el que suposarà, pel cap baix, una inversió directa de 47 milions d’euros. En aquest sentit, el Consell ha remarcat que es tracta d’un volum inversor “superior a totes les inversions directes de la Generalitat al Camp de Tarragona en marc dels pressupostos del Govern català per enguany”.

També en relació al projecte de BCN World el Consell de Federació dels socialistes tarragonins s’ha compromès a fer “un seguiment exhaustiu” del desenvolupament de l’acord per aconseguir que el fons que s’assolirà es gestioni des de Tarragona, “tal i com reclama la societat civil tarragonina”.