.

El diumenge 12 de novembre tindrà lloc un Dinar Homenatge a tots aquells majors de 65 anys, en commemoració del XXIV Dia Internacional de la Gent Gran. Aquest dinar forma part del conjunt d’actes que arreplega la 24a edició, i es durà a terme al passadís del Teatre Auditori de Salou a les 14h, on serà necessari portar-hi un tiquet obtingut anteriorment. Tot seguit, es durà a terme un ball a càrrec de l’Orquestra Ruben’s que s’allargarà fins les 19h, on tots els assistents podran gaudir de la seva acollidora actuació.

Els tiquets es podran adquirir durant els dies 2 i 3 de novembre de 10h a 13h, al passadís del TAS de l’Ajuntament, per un preu de 5€ per persona. Aquest dinar està dirigit exclusivament a tots aquells salouencs i salouenques majors de 65 anys que estiguin empadronats al municipi de Salou o, si no és així, que tinguin el carnet de soci de les associacions municipals de la gent gran.

L’Ajuntament de Salou organitza aquesta iniciativa, des de la Regidoria de Benestar i serveis Socials, i també compta amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats Espai Salou i amb la de la Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou.