.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu de Roda de Berà

Imatge d'arxiu de Roda de Berà

Amb l’objectiu de facilitar el pagament d’impostos i taxes a l’Ajuntament de Roda de Berà, els rodencs i rodenques podran demanar el pagament fraccionat de tots els tributs. Aquesta setmana ha estat publicat el nou calendari del contribuent per a l’exercici 2014 en el qual apareixen els diversos períodes en voluntària i la data en la qual serà cobrat el rebut domiciliat, en el cas d’acollir-se a aquesta opció.

D’aquesta forma, l’impost sobre béns immobles, per exemple, a partir d’aquest exercici, es podrà fer efectiu en tres abonaments quadrimestrals, per tal de flexibilitzar els pagaments, però a la seva vegada cadascun d’aquests rebuts podrà ser ajornat o fraccionat dins del període voluntari. Pel que fa a les escombraries, clavegueram, o la taxa de subministrament d’aigua, el pagament es continuarà abonant de forma trimestral.

Aquesta sol·licitud d’ajornament o fraccionament del deute es podrà efectuar, sempre en període de voluntària, en el cas de tots els tributs. Per demanar-ho els ciutadans s’hauran de dirigir a l’oficina de BASE, situada al carrer Vendrell, 29 baixos local 3, de Roda de Berà.