.

.

TOTS 21


La regidora Patrícia Anton i els representants dels restaurants, durant la presentació, avui, de la campanya

Sota el lema ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’, l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) organitza del 7 al 23 de febrer, tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana la tercera edició d’aquestes Jornades gastronòmiques.

Quinze restaurants de l’ARPA i vuit cellers del territori s’esforcen per ajustar al màxim la seva proposta i poder oferir la millor gastronomia i vi al menor preu.  Els restaurants AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares, Barhaus, El Llagut, Entrecopes, La Catedral, La Nova Taverna, L’Auriga, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat, Sadoll Restaurant, Taller de Cuina i Tecla60 oferiran menús a uns preus inferiors als habituals. Els clients podran escollir entre  menús per 19 euros i menús degustació per 19 i 30 euros (IVA inclòs).

A més, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. Enguany els cellers participants són: Adernats Vinícola de Nulles, Celler Terra i Vins, Rosa Maria Torres, Cedó Anguera, Buil & Giné,  Scala Dei, Cingles Blaus i Celler Mas Bella.

Quintín Quinsac, president de l’ARPA, ha comentat que “l’objectiu de La Part Alta Somriu a la Crisi és oferir la possibilitat de gaudir de la millor gastronomia dels restaurants de la Part Alta a un preu inferior a l’habitual, sense deixar de gaudir d’un producte variat i de qualitat maridat amb vins del territori”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç i Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton, ha destacat “l’esforç que duen a terme molts col·lectius i entitats com l’ARPA, que amb el suport de l’Ajuntament fan una crida als tarragonins i tarragonines i a la gent que ens visita, a seguir gaudint de l’oferta en aquest cas gastronòmica i del consum en general de la ciutat”.

Igualment, aquells clients que ho demanin, rebran un tiquet de dues hores d’aparcament gratuït a l’Aparcament Catalunya.

Enguany, les jornades comptaran amb una activitat innovadora. En col.laboració amb Tarragona Ràdio es realitzaran cates virtuals de vins en les que els oïents que prèviament recullin les ampolles de vi a la ràdio, podran tastar desde casa seva els vins participants a les jornades mentre un enòleg realitza la cata en directe des de l’emissora.

Des de l’ARPA es valora “molt positivament” l’acollida d’aquestes jornades gastronòmiques, les quals van comptar amb una afluència de més de 3.000 persones en la seva darrera edició.