.

Imatges de l’estada dels Reis Mags a Creixell.

Un any més la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha arribat a Creixell per a portar l’alegria i l’il-lusió a totes les nenes i nes de la Vila. Melcior, Gaspar i Baltasar, precedits del Patge Reial varen desfilar a cavall pels carrers del nucli urbà de Creixell. Obria la Cavalcada la Batucada Els Engrescats de Vila-Seca. També van participar a la rúa Els Superherois acompanyats de el Drac Artcai, Ana, Elsa i Olaf. Es van fer fotografies amb la mainada. Els joves de Creixell van participar a la Cavalcada fent de Patges per ajudar als Reis Mags a repartir els regals.

La comitiva reial va visitar l’església de Sant Jaume per a fer l’Adoració al Nen Jesús. L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va donar les claus de Creixell als Reis Mags per tal que podéssin obrir totes les cases de la Vila. Tots els nens i nenes varen poder donar la carta als reis i recollir els caramels a la plaça del Mirador. També hi va haver un majestuós castell de focs artificials de benvinguda als Mags. Al final de la Cavalcada els Mags van anar per les cases de la vila a repartir les joguines als infants.

Des de fa molts anys, la tarda del dia de la Cavalcada de Reis, la comitiva dels Reis Mags visita als avis i àvies de les dues residéncies geriàtriques de Creixell: L’Ermita i la Llar d’Avis Mar i Sol. L’alcalde també els va acompanyar en aquesta visita. Els residents van estar molt contents d’aquesta visita reial i van poder gaudir una estona de la seva companyia, acompanyats dels patges.