.

Els reis mags al seu pas per Salou

Els reis mags al seu pas per Salou

Aquesta tarda Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat a la capital de la Costa Daurada per mar amb les ganes i la il·lusió de complir els desitjos dels nens i nenes de Salou i repartir centenars de regals tant entre els més petits com els grans. Com ja és tradició, i no podia ser d’altra manera, els reis han arribat al port esportiu al voltant de les 18.30h. Un cop a terra uns coets han anunciat l’arribada i el començament de la Cavalcada.

Després de desembarcar s’han dirigit amb amplis somriures cap a l’escenari que per primer cop s’ha ubicat al passeig Jaume I i des d’on han rebut àmplies mostres de suport i alegria i s’han adreçat a la població amb missatges d’esperança, emoció i il·lusió. Centenars de nens han volgut apropar-se a aquesta cavalcada i molts també han aprofitat per lliurar les seves cartes als Reis. Els atabaladors han posat el ritme a una nit màgica i plena de somriures.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, i d’altres membres de la corporació municipal els ha dit finalment: “Melcior, Gaspar i Baltasar, no us vull entretenir més perquè teniu molta feina a partir d’ara; i perquè pugueu entrar a totes les cases de Salou i deixar els regals i els bons desitjos per a tot l’any, us ofereixo tota la nostra hospitalitat lliurant-vos la Clau Màgica de la Ciutat”.

Posteriorment, els Reis i els seus Heralds s’han dirigit cap a les seves respectives carrosses aparcades al passeig Jaume I i han desfilat pels carrers de Salou en direcció cap al Teatre Auditori de Salou. El seguici reial ha sortit així des del passeig Jaume I cap al carrer Barcelona, Via Augusta, C/ Ciutat de Reus, Via Roma, C/ Advocat Gallego. Al TAS els reis i els seus ajudants han estat repartint regals per a tots els infants.