.

Ander Basterretxea

Ander Basterretxea

Els fins ara quatre regidors del grup municipal socialista de l’Ajuntament de Vila-seca han decidit abandonar el grup municipal socialista i sol·licitar ser a partir d’ara regidors no adscrits per un enfrontament amb l’Agrupació local ja que estan totalment disconformes que Mikel Ander Basterretxea sigui el cap de llista de les municipals, segons han subratllat a Tarragona21. Acusen el candidat d’haver fet “diverses maniobres fosques” en entitats de la ciutat, com el club de futbol o l’Associació de Veïns Miramar. També l’acusen d’hacer-se passat “en només dos mesos” de militar a CDC a fer-ho al PSC, segona ha destacat el fins ara cap de llista i regidor, Alberto Miñambres.

Des de que el Grup Municipal Socialista va manifestar públicament que no donava suport a l’actual candidat socialista a les eleccions municipals, “hem mantingut una actitud prudent per esgotar la legislatura amb les sigles que ens van presentar a les anteriors eleccions municipals, sense interferir i respectant la feina de l’agrupació local socialista de Vila-seca”, afirma el col·lectiu en un comunicat.

Però a “l’estratègia difamatòria” de l’actual candidat del PSC vers el membres del grup municipal, se suma el fet de que “la setmana passada ens vam trobar amb el pany de la porta del local de la agrupació local canviat sense cap comunicació prèvia i s’ha volgut impedir als membres del grup municipal l’accés al mateix… Aquest fet ha estat decisiu per prendre la decisió de abandonar el grup municipal socialista”.

Acusen Basterretxea d’haver creat “mala maror” i gairebé “un cisma” al club de futbol Vila-seca al·legant unes irregularitats “que no va poder demostrar”. Altres actuacions han estat, segons els regidors crítics, “afirmar que hi hauria més d’una candidatura a les primàries quan només es presentava ell”. Per als regidors, “en aquest moment no té el perfil adequat” per encapçalar la llista socialista per a les municipals.

Divendres que ve hi ha ple a Vila-seca i es visualitzarà el canvi d’escons.

Els actuals regidors lamenten haver de prendre aquesta decisió i “continuarem treballant per la ciutadania de Vila-seca, perquè les idees estan molt per sobre de les sigles dels partits i de les actituds de algunes persones que només busquen el seu protagonisme a costa de desmerèixer la feina dels altres”.