.

Les escenes es representaran el dissabte 13 d’abril a partir de les 8 del vespre

Les escenes es representaran el dissabte 13 d’abril a partir de les 8 del vespre

Un any més, i ja en van sis, Riudoms representa els “Quadres de la Passió de Jesús, una activitatde la setmana santa riudomenca que fan possible més de 150 actors voluntaris i que narra elsprincipals episodis de la mort i resurrecció de Crist. Els Quadres de la Passió es representaran simultàniament el dissabte dia 13 d’abril a partir de les 8 del vespre al nucli antic de Riudoms.

La representació compta amb un total de set escenes, -una més des de l’any passat- situades endiversos espais històrics del nucli antic de Riudoms. Els 150 actors i actrius voluntaris, sota ladirecció de M. Conxa Torres Sabaté, mostraran al públic assistent les etapes principals dels últimsdies de la vida de Jesús. La primera d’elles fa referència al Diumenge de Rams, i es farà a la plaçade la Mare Cèlia. La segona escena, als Porxos de la plaça Petita, explicarà l’expulsió dels mercaders del Temple; i seguirà a l’entrada de la casa del carrer de l’Arenal, número 20, amb el Sant Sopar, un dels moments més coneguts de Jesús amb els seus deixebles.

El Bes de Judesés el següent Quadre, i es podrà veure a la placeta de l’absis posterior del’Església de Riudoms.’De Caifàs a Ponç Pilat’és el Quadre que es representarà a l’entrada del’Església, a l’Auditori del Teatre del Casal Riudomenc es podrà veure el Quadre de la Crucifixió, ila representació del Sant Sepulcre es podrà veure a la Cisterna Vella. Representacions cada 15 minutsA partir de les 20.00 horescomençaran les representacions que duraran 10 minuts ique es faran simultàniament en els set emplaçaments. A les 20.15, 20.30, 20.45, 21.00 i 21.15 hores estornaran a realitzar perquè tothom pugui veure tots els quadres. El quadre final, que correspon alaCrucifixió i Resurrecció, es representarà a les 21.30 hores al Teatre Auditori Casal Riudomenc, ies podràaccedir a la sala 15 minuts abans.