.

El conseller Xavier Tarrés, durant la presentació del Tarragona Impulsa

L’Ajuntament ha fet públic avui els guanyadors dels Premis Empresa Tarragona Smart City.

Dins de les Jornades de Tarragona Impulsa i en el context de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017, del Pla estratègic Tarragona 2022 i l’aposta per esdevenir una ‘smart city’, els “Premis Empresa Tarragona Smart City” volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l’esport, la salut, l’atenció a les persones, la sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament tecnològic. Així mateix, es vol premiar aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes.

Els 20 projectes que van passar a la 2a fase dels “Premis Empresa Tarragona Smart City” havien de presentar un pla d’empresa, com és habitual en aquest tipus de convocatòries, i un vídeo de presentació del seu projecte i de l’equip promotor. Durant un mes, s’ha pogut votar els vídeos que més han agradat, aquest és un dels factors que el jurat tindrà en compte a l’hora de decidir el guanyador.

Relació dels projectes guanyadors i els seus autors:

Per a  la Categoria eficiència energètica i sostenibilitat, al projecte City Sens, amb Francesc  X.Rius, Pär BlanKing, Francisco J. Andrade, Maria Rius i Carlos Ruiz.

Per a la Categoria Innovació social, al Projecte Dynamind, de Jordi Rincón, Adrià Marcos i Ricardo Bonache.

Per a la Categoria Cultura i Turisme, al projecte Cycling Costa Daurada, de Jaume Rué, Gerard Monguió, Eduard Ullate, Carles Rué i Maria Dolors Moran.

Per a la Categoria Salut i Esport, al projecte Gouptome, de Javier Fontanet, Adrià Velardos i Òscar Cabrera.

Per a la Categoria Millor Projecte Educatiu a l’Institut Comte de Rius.

/* JS para menú plegable móvil Divi */