.

Cartell amb els pilots de motos de Repsol

Cartell amb els pilots de motos de Repsol

El divendres 30 de setembre, a les 20 hores, els pilots de motos de Repsol participaran en un esdeveniment esportiu que inclourà una exhibició de trial a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

A la web tarragona.repsol.com es pot consultar tota la informació sobre l’esdeveniment, adquirir les entrades i beneficiar-se de les promocions referides a aquesta exhibició esportiva i solidària.

Els pilots donaran el seu suport als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que compten amb Repsol com a patrocinador.

A més, del 28 de setembre al 2 d’octubre, es podrà visitar a la Plaça Verdaguer, el Repsol Racing Tour, una exposició gratuïta de 145 metres quadrats sobre els més de 45 anys de Repsol al món de les competicions de motor.

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto visitaran divendres que ve, 30 de setembre, Tarragona, on participaran en un esdeveniment esportiu de caràcter solidari que inclou, entre altres sorpreses, una exhibició de trial a la Tarraco Arena Plaça (TAP). A més, els pilots donaran suport als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que compten amb el patrocini de Repsol.

La recaptació de l’esdeveniment es destinarà íntegrament a la Escola Solc. A dia d’avui, ja s’han venut més de 1.800 entrades que sumen una recaptació de més de 5.000 euros, quantitat que anirà directament a l’escola d’educació especial. Aquest centre escolar està orientat a la recuperació del nen amb necessitats educatives especials i a la recerca, adaptació i producció de material i mètodes de l’entorn del seu àmbit d’actuació.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir a través de tarragona.repsol.com, amb un cost simbòlic de 3 euros. Així mateix, el Complex Industrial ha engegat un concurs per plantejar preguntes als pilots al seu web tarragona.repsol.com. Un jurat triarà les cinc millors preguntes i els guanyadors podran assistir a l’esdeveniment amb un acompanyant, i viure l’experiència de conèixer i saludar personalment, els pilots.

A més, entre els clients de les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor de tota Tarragona, se sortejaran cinc entrades dobles per assistir a l’exhibició i conèixer personalment, els pilots. Optaran al premi totes aquelles persones que realitzin una compra igual o superior a 20 euros a botiga, rentat o combustible.

Repsol Racing Tour

Del 28 de setembre al 2 d’octubre, estarà situada a la Plaça Verdaguer, el Repsol Racing Tour, una exposició gratuïta que recull, en 145 metres quadrats, peces clau de la història de la competició de motor a Espanya i on es desenvoluparan activitats per a tota la família.

La moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP al 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com a carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques, componen el Repsol Racing Tour, pensat perquè tota la família pugui submergir-se al món del motor i acostar-se a la història d’un equip campió. L’exposició disposa també de diversos espais interactius i tecnològics per millorar l’experiència dels visitants.

Més informació en aquest enllaç.