.

Uns espectacular acrobàcia de Toni Bou. Foto: Tarragona21

Uns espectacular acrobàcia de Toni Bou. Foto: Tarragona21

Marc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, pilots de MotoGP i de trial de l’equip Repsol, han aixecat dels seus seients més de 4.000 persones que s’han donat cita al Tàrraco Arena Plaça (TAP) per veure un espectacle de trial que ha anat associat a una campanya de solidaritat amb la gent discapacitada de l’Escola Solc.

Takahisa Fujinami, en acció. Foto: Tarragona21

Takahisa Fujinami, en acció. Foto: Tarragona21

Han estat 4.100 espectadors que han omplert les grades, amb una entrada modesta de tres euros, que suposen una recaptació suprior als 12.000 euros, que es destinarà íntegrament a l’Escola Solc.

Els campioníssims -entre tots sumen 29 campionats del món, destacant sobretot el trialer Toni Bou- han fet les delícies en un ‘xou’ que els ha reunit a tots cinc en un mateix escenari. Poques vegades passa. No només això, han gaudit d’una jornada sencera a Tarragona, on han visitat l’Escola Solc i l’Amfiteatre romà.

El públic, totalment entregat, ha omplert les grades de la TAP. Foto: Tarragona21

El públic, totalment entregat, ha omplert les grades de la TAP. Foto: Tarragona21

Márquez i Pedrosa s’han abstingut de fer trial -no és el seu terreny-, però els altres tres de l’equip sí s’han abocat a superar els obstacles d’una TAP que avui s’havia reconvertit en una pista indoor de trial.

Marc Màrquez i Dani Pedrosa subratllaven a la premsa l’important que és que Tarragona celebri els Jocs del Mediterrani. “Serà una experiència positiva. Són uns bons Jocs i ho estan preparant amb molta energia”, deia Pedrosa, mentre Márquez recordava que “he estat altres vegades a Tarragona, però no a la plaça de toros”.”La veritat és que Tarragona té racons per conèixer”. Pedrosa senyalava sobre l’Escola Solc que “és bo conèixer altres experiències de la vida”.

Els cinc pilots, al 'photocall'. Foto: Tarragona21

Els cinc pilots, al ‘photocall’. Foto: Tarragona21