.

Imatge promocional d'Els Pets. Foto: Cedida

Imatge promocional d’Els Pets. Foto: Cedida

Poc a poc, la Pobla es va endinsant en el programa d’actes nadalencs que, durant les properes setmanes, oferiran un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. L’Ajuntament ha preparat propostes de tota mena, amb l’objectiu que tota la població pugui gaudir del Nadal a través del lleure, amb actes tradicionals i culturals de tota mena.

Un dels més destacats arribarà aquest proper divendres a la nit, quan Els Pets pujaran a l’escenari habilitat al Pavelló municipal per presentar davant del públic pobletà el seu darrer treball discogràfic, titulat ‘1963’. La mítica banda de Constantí torna amb un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

‘1963’ és un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. ‘1963’ també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l’any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis, un pop de guitarres amb melodies enganxoses com caramels de cafè amb llet.

Amb aquesta carta de presentació arriben a la Pobla per oferir-hi un concert amb rerefons solidari, ja que l’Ajuntament en destinarà tota la recaptació a col·laborar un any més amb la Marató de TV3. Les persones interessades a assistir-hi poden adquirir les localitats disponibles a través del portal web https://poblamafumet.koobin.cat/

Així mateix, el Nadal pobletà oferirà altres propostes de gran interès, tal i com demostra el fet que la gran majoria dels espectacles programats ja han penjat el cartell d’entrades exhaurides poc després de la seva activació. Es tracta de ‘Bãksa’, ‘La clau màgica’, ‘Viva mi planeta’ amb Cantajuego i ‘Christmas Rock’ amb A Grup Vocal. D’altra banda i també a través del portal https://poblamafumet.koobin.cat/, encara hi ha les últimes localitats disponibles per a la sessió de cinema prevista per a aquest proper dissabte (17 h, Casal Cultural). El film escollit és ‘Minions: L’origen de Gru’, un títol per a tota la família i que assegura la diversió i l’entreteniment.

El cap de setmana es veurà completat dissabte al matí amb el IV Festival de patinatge, també solidari amb la Marató de TV3 i organitzat pel Club Patí la Pobla, mentre que diumenge serà el torn del tradicional concurs de pessebres, l’exhibició de gimnàstica rítmica i el bingo solidari amb la Marató, una iniciativa de la Llar de Jubilats i Pensionistes de la Pobla.