.

.

TOTS 21


Foto de família dels representants dels partits

Foto de família dels representants dels partits

Convocats per l’Associació de protecció Animal GAIA Tarragona al Museu Nacional d’Art Modern, tots els candidats dels grups polítics municipals van participar aquest dissabte d’un debat sobre polítiques públiques de protecció animal. PSC, CiU, ERC, ICV-EUiA, Ciutadans i Reagrupament van signar un text que inclou diversos compromisos dur a terme a la ciutat la propera legislatura.

L’acord preveu l’aprovació d’una ordenança municipal específica de benestar animal, la convocatòria d’un concurs públic per la correcta gestió de l’actual protectora d’animals, delimitar un espai en alguna platja de la ciutat on es permeti l’accés amb animals, o la creació d’un registre municipal de maltractadors d’animals.

La nova normativa municipal inclouria la gestió ètica dels gats urbans, la prohibició de venta ambulant d’animals a Tarragona i la reconversió de les parades que ho facin, i l’impuls d’un projecte de control ètic de la superpoblació de coloms basada en una planificació de la natalitat i la instal·lació de colomars ecològics, de manera que s’eviti la caça indiscriminada i posterior sacrifici dels coloms.