.

Els més de 300 participants en el programa "Festa per a Tothom". Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Els més de 300 participants en el programa “Festa per a Tothom”. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

El gegant Martí de Premià de Mar ha estat la gran atracció de la presentació del programa “Festa per a Tothom”, organitzat per Dow Tarragona, que contribueix a que més de 300 persones amb discapacitats físiques i mentals puguin gaudir de les festes de Santa Tecla sense impediments.

El gegant Martí, gran atracció de la presentació del programa 'Festa per a tothom'. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

El gegant Martí, gran atracció de la presentació del programa ‘Festa per a tothom’. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

 

Diversos participants d’aquesta 26a edició del programa s’han animat a fer ballar aquest gegant, que està adaptat perquè es pugui portar amb cadira de rodes. Com no podia ser d’altra manera, l’Amparito Roca ha estat el tema més celebrat pels assistents, que han omplert a vessar el balcó del Mediterrani.

Els participants del "Festa per a tothom" ballen amb la música de la xaranga La Capona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Els participants del “Festa per a tothom” ballen amb la música de la xaranga La Capona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Els geganters de Premià de Mar i la xaranga La Capona han estat els encarregats de posar música a l’esdeveniment, que també ha comptat amb la presència dels Nanos Nous de Tarragona. Els Castellers de la Il·lusió, una colla formada de castellers amb discapacitats, han posat fi a l’acte amb les seves construccions, que han fet bullir l’olla de cara a la diada de demà.

Els Castellers de la Il·lusió de Valls. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Els Castellers de la Il·lusió de Valls. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Després de l’exhibició castellera, els assistents han fet un dinar de germanor al parc de la Reconciliació. La vetllada s’acabarà aquesta tarda a la Rambla Nova, amb una classe de swing i ball social a càrrec de la Feo’s Experience Band. En els propers dies, el programa de Dow Tarragona s’encarregarà d’oferir les condicions idònies perquè els participants de “Festa per a tothom” s’ho passin bé amb actes com la Baixadeta, l’obra de teatre Oh Xumet!, la Santa Tecla Petita, el Cafè, copa i puro per un duro, el Seguici Popular i els castells de focs. Com a part de la iniciativa, l’ONCE ha presentat el programa de la festa major de Santa Tecla en braille, que es podrà consultar a la seu de l’ONCE (Rambla Vella, 10), o a l’estand de les festes.

Romà Rofes

Programa de Santa Tecla pel dissabte 17 de setembre

Programa de Santa Tecla pel diumenge 18 de setembre