.

Jordi Ruiz, responsable de l'àrea social del Nàstic, i Anna Penalba, representant de BBVA, han fet l'entrega dels vals bescanviables a Teresa Iglesias, directora de l'escola Dominiques

Jordi Ruiz, responsable de l’àrea social del Nàstic, i Anna Penalba, representant de BBVA, han fet l’entrega dels vals bescanviables a Teresa Iglesias, directora de l’escola Dominiques

Els participants de la 4a Cursa i Caminada solidària Dominiques – Memorial Angel Cerón tindran l’oportunitat de veure el partit Nàstic-Málaga CF, que es jugarà diumenge a les 16 hores al Nou Estadi. Tots els inscrits van rebre un val bescanviable per una entrada per assistir al partit. Aquesta acció, que apropa l’esport a la societat tarragonina, s’emmarca en el programa “BBVA CX Junts Creixem!”, impulsat pel Gimnàstic de Tarragona i BBVA.

Jordi Ruiz, responsable de l’àrea social del Nàstic, i Anna Penalba, representant de BBVA, han fet l’entrega dels vals bescanviables a Teresa Iglesias, directora de l’escola Dominiques.

En l’edició d’aquest 2019, celebrada el passat diumenge 10 de març, es van fer tres curses infantils en funció de les edats, una cursa d’adults, una cursa de patins i una caminada per a adults i petits. Tot plegat es va fer a la zona del Port de Tarragona. Els diners recaptats per les inscripcions es destinen a l’escola Kamdhenu del Nepal, que està agermanada amb l’escola Dominiques.