.

.

TOTS 21


Un moment del partit dels veterans

Els Old Vultures del Rugby Tarragona disputaren el passat dissabte el primer partit amistós d’aquest any 2014 contra els Kings Pebrots. Els veterans del Tarragona van gaudir d’allò més durant el partit i també després, aprofitant la calçotada del Club Rugby Tarragona, que aplegà gairebé un centenar de persones al Complex Educatiu de Tarragona.

El partit es va pactar a tres parts de vint minuts com és habitual en veterans. Aquest començà amb l’empenta dels King’s Pebrots, però amb una bona resposta de la defensa dels Old Vultures.

Poc a poc els tarragonins van agafar més confiança i la feina del nou entrenador, César Sanz, va començar a donar els seus fruits. En una gran jugada de tot l’equip es va foradar la defensa dels de l’Hospitalet i vàrem fer el nostre primer assaig. Després d’aixo els Old Vultures es van fer amb el partit aconseguint fins a tres assajos més i provocant la reacció dels King’s Pebrots, cosa que gràcies a la bona defensa dels tarragonins només els va permetre fer una marca abans que acabés el primer temps amb un marcador de 4 assajos a 1 a favor dels Old Vultures.

A la segona meitat, els canvis i la concentració en la victòria dels dos equips va equilibrar molt el partit, tot i estar molt emocionant tota aquesta part, això no va fer canviar el marcador.

A la tercera part, una millor preparació física i un millor joc d’equip, va permetre que els Old Vultures fessin dues marques més, deixant el marcador en 6 assajos a 1 al final del partit.”