.

.

TOTS 21

7 de 7 de nois de la Torre. Foto: Cedida

7 de 7 de nois de la Torre. Foto: Cedida

Divendres 10 de juliol la colla castellera dels Nois de la Torre donen el tret de sortida a la festa de Santa Rosalia. La diada castellera amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Nois de la Torre es l’acte més esperat de les festes que es celebrarà el 12 de juliol a les 18h a la plaça de la Vila. Aquesta no serà l’únic esdeveniment perquè fins al proper 16 juliol Torredembarra oferirà un gran nombre de propostes lúdiques, festives i culturals com el Correfoc, el Ball de Diables de Cervera, el Drac de Castelló, el Ball de Diables de Tarragona, la Virgília i el Ball de Diables de Torredembarra. La processó del Quadre de Santa Rosalia, precedida del Seguici Popular de la vila també és un dels esdeniments més esperats, que tindrà lloc dimecres 15 de juliol. El Quadre anirà acompanyat per la Fanfara de Torredembarra i serà portat pels membres de la Cofraria de l’Hermandad del Nazareno. La Coral Santa Rosalia, interpretarà els Villancets, acompanyada de La Fanfara, al carrer Ample i a la plaça de la Vila.

Programa de festes de les festa de Santa Rosalia

Divendres 10 de juliol

21h. Assaig dels Nois de la Torre, obert a tothom. Lloc: Plaça de la Vila. Organitza: Nois de la Torre

Dissabte 11 de juliol

19h. Espectacle d’animació infantil amb els Yini i Yango. Presentació de la samarreta de la Festa de Santa Rosalia 2015. Lloc: Plaça de Castell.

22.30h. Correfoc, a càrrec de la Mulassa, el Ball de Diables Cervera, el Drac de Castelló, el Ball de Diables de Tarragona, la Virgília i el Ball de Diables de Torredembarra. Lloc: passeig de la Sort, c/ de la Sort, pl. de la Font, pl. de la Vila, c/ de Joan Güell i pl. del Castell.

22.30h. Actuació central de grup Ivory, guanyador del concurs de barrakes 2014, i discjòquei. Lloc: Aparcament de Mañe i Flaquer.

Diumenge 12 de juliol

9h. Open de Dòmino. Lloc: Casal Municipal. Organitza: Ass. de Dòmino. Col·labora: Regidoria d’Esport.

18h. Actuació castellera, amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Nois de la Torre. Lloc: Plaça de la Vila.

23h. Festa dels Nois de la Torre amb la discjòquei Dijeila. Lloc: carrer Ample. Organitza: Nois de la Torre.

Dilluns 13 de juliol

18h. Jocs gegants i inflable.Lloc: Plaça del Castell

20.30h. VIII Mostra de Balls Country, a càrrec dels alumnes de l’Associació Country la Torre & Friends. Lloc:Mossèn Joaquim Boronat (en cas de pluja, l’acte es traslladarà al Casal Municipal). Organitza: Ass. Country la Torre.

Dimarts 14 de juliol – La vigília i el ball de Festa Major

12h. Tritlleig de campanes des del campanar de l’església de Sant Pere Apòstol i enlairament de coets des de la Torre del Castell. En acabar, pels carrers del nucli antic Passacarrers amb la xaranga Tocabemolls de Tarragona.

19h. Cercavila del Seguici Popular Infantil, amb el Ball de Diables Infantil, la Mulasseta, el Ball de Bastonets, el Ball de Pastorets Infantils, el Ball del Patatuf, el Ball de Cercolets i la Colla Infantil dels Nois de la Torre. Recorregut: De la pl. de l’Escorxador, baixada de Sant Antoni, c/ de Santa Rosalia, c/ de Gibert, c/ d’Antoni Roig, pl. de la Font, pl. de la Vila, c/ de Carnisseria, c/ del Freginal, baixada de Sant Antoni i pl. de l’Escorxador.

22.30h. Concert i ball amb l’Orquestra Jamaica Show. Lloc: Aparcament de Mañé i Flaquer.

Dimecres 15 de juliol
– La festa. La processó votiva

9h. Missa Primera. Lloc: Església de Sant Pere Apòstol

11h. Solemne Ofici Eucarístic, acompanyat per la Coral Santa Rosalia i veneració de la relíquia de la patrona.Processó votiva del Quadre de Santa Rosalia, precedida del Seguici Popular de la vila.En arribar, a l’església de Sant Pere Apòstol
Veneració del Quadre i cant dels Goigs a Santa Rosalia. Lloc: Església de Sant Pere Apòstol

21.30h Concert Clàssics a la fresca, a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra. Lloc: Claustre de la Fundació Pere Badia. Organitza: Regidora d’Ensenyament.

Dijous 16 de juliol – Festa de la Mare de Déu del Carme i Processó Marinera

19h. Missa de la Mare de Déu del Carme, precedida pel vicari general de l’arquebisbat de Tarragona mossèn Joaquim Fortuny Vizcarro.Seguidament, al passeig Colom Ballada de sardanes, amb La Cobla La Principal de Tarragona (en cas de condicions marítimes adverses, se suspendrà la processó marítima).