.

 

Els Nanos, a la sala d'espera hospitalària

Els Nanos, a la sala d’espera hospitalària

Aquest dijous, els Nanos nous del seguici popular de Tarragona, el Mingo i la Rosona, han visitat la sala d’espera de les Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII. Després han anat a animar l’estada dels nens ingressats a les plantes de Pediatria i de Maternitat del Joan XXIII.

El Mingo i la Rosona, també coneguts com a Nanos del Nàstic, han estat acompanyats per la consellera del grup municipal de Ciutadans de l’Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, i el també conseller del mateix grup municipal, Pedro Sánchez.

Demà divendres, 16 de setembre, a les sis de la tarda, hi haurà una festa infantil amb una xocolatada al recinte situat davant de l’edifici modular de Docència i Recerca (Parc Sanitari Joan XXIII). A la festa s’hi farà teatre infantil per als més menuts, a càrrec de l’ONG Pallapupas.

Aquestes activitats, emmarcades en el 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII, estan incloses en el programa de festes de Santa Tecla. La festa infantil de demà divendres està oberta als pacients que puguin desplaçar-se fins als mòduls i a totes les persones del barri o d’altres llocs que vulguin assistir-hi.