.

Un dels rescatats s'ofegava a una platja de Cambrils. Foto travelpod.com

Un dels rescatats s'ofegava a una platja de Cambrils. Foto travelpod.com

Els Mossos d’Esquadra han salvat la vida a una dona de 65 anys i a un noi de 20 que s’estaven ofegant al Baix Camp. El jove s’estava negant a mar obert a la platja de Cambrils i la dona, a l’interior d’una bassa a Mont-roig del Camp.

El primer rescat va succeir el passat 11 de març a la tarda quan un agent de trànsit fora de servei que estava fent una caminada pels afores de Mont-roig del Camp va trobar una veïna del municipi que s’estava ofegant a l’interior d’una bassa. Amb l’ajut d’una altra persona, el policia va poder treure-la de la bassa en estat semi inconscient i amb clars símptomes d’hipotèrmia. Una ambulància va traslladar la dona a un centre sanitari per tal de reanimar-la, amb èxit.

La segona de les actuacions va succeir cap a les 21:45 hores del passat 17 de març, quan es va rebre l’avís d’una dona que informava que el seu fill, de 20 anys, s’estava ofegant a la platja de Cambrils. La ràpida arribada dels Mossos d’Esquadra va permetre localitzar al jove a mar obert. Tot seguit, dos agents van llençar-se a l’aigua i van poder rescatar el jove. Finalment, una dotació sanitària el va traslladar al CAP de Cambrils per tal que rebés assistència mèdica ja que patia de símptomes d’hipotèrmia