.

.

TOTS 21


Aspecte que ofereix el parc d’atraccions de PortAventura durant la temporada de Halloween. Foto:: Mar Rovira / Ariadna Escoda

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació arran de l’accident que es va produir aquest diumenge en una atracció de PortAventura i que va deixar catorze persones ferides. Fonts del cos policial han subratllat a Tots21 que sempre que hi ha sos amb ferit s’omple una investigació.

D’aquestes, dues es troben encara ingressades: una d’elles segueix en estat crític a l’hospital de Bellvitge i l’altra també va ingressar en estat crític a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, segons han confirmat fonts hospitalàries aquest dilluns.

La resta d’afectats ja han rebut l’alta. Fonts de l’hospital de Santa Tecla han cofirmat a Tots21 que els tres ingressats lleus ja van ser donats d’alta el mateix diumenge.

Des dels Mossos d’Esquadra han explicat que hi ha diligències informatives obertes que es traslladaran al jutjat un cop s’hagi enllestit l’informe. Fonts del TSJC han confirmat a Tots21 que elc as encara no ha arribat als Jutjats.

 

ACN – Redacció