.

Imatge de l’incendi de Calafell.

Imatge de l’incendi de Calafell. Foto: Tarragona radio

Els Mossos investiguen l’origen de l’incendi de Calafell després que alguns testimonis apuntin a la possibilitat que l’haguessin provocat uns motoristes que hi havia a la zona.

Sis dotacions terrestres dels Bombers han remullat aquest dimarts al matí la zona afectada per l’incendi forestal de Calafell. El foc va quedar estabilitzat cap a les vuit del vespre d’aquest dilluns i ha cremat una superfície d’11 hectàrees, de les quals el 35% són arbres i el 65%, matollar. L’incendi es va declarar al voltant de dos quarts de quatre de la tarda d’aquest dilluns i, segons assegura l’alcalde de la localitat, Ramon Ferré, hauria estat provocat ja que es van registrat tres focus diferents entre les urbanitzacions Mas Mel i Bellamar.

Ferré ha explicat que uns veïns han trucat als serveis d’emergències per denunciar que hi havia tres motoristes calant foc al bosc. Assegura que, fins i tot, alguna persona ha vist que estaven fent una mena de rotllana amb algun tipus de líquid.

Al llarg de la tarda d’aquest dilluns es van desplaçar a la zona de l’incendi fins a 27 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris.
Es va recomanar als veïns dels nuclis poblats que es confinessin a casa seva.