.

Els Mossos d’Esquadra investiguen una suposada agressió sexual a una menor que resideix en un centre tutelat a Reus, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. Fonts del Departament d’Afers Socials i Famílies han apuntat que la noia va marxar del centre dimarts i que es va presentar denúncia, tal com es fa habitualment.

La menor hauria anat a casa d’una amiga per sopar amb ella i passar-hi la nit. Allà, però, un noi de disset anys -germà de l’amiga- hauria aprofitat per agredir-la sexualment en quedar-se sols, segons informa ‘ElCaso.cat’. El Departament es personarà com a acusació particular en defensa dels drets de la menor.
L’endemà dels fets, dimecres, la noia va anar a l’escola i, quan l’equip educatiu va poder parlar amb ella, la van dur a l’hospital Sant Joan perquè li fessin un reconeixement, així com a presentar una denúncia.

Segons la informació publicada pel mitjà digital, la nena té dotze anys i s’hauria escapat del centre de menors per sopar amb la seva amiga i la família, i passar-hi la nit.

Fonts coneixedores de la investigació han apuntat que la menor hauria canviat la versió dels fets i que la policia treballa per esclarir-ne les circumstàncies. Els Mossos no han fet detencions.

Fonts de la Generalitat han subratllat que, en tot moment, la noia ha rebut el suport i l’acompanyament de personal especialitzat i està sota la protecció de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

ACN