.

.

TOTS 21

Entrada dels agents en el domicili i local on s’emmagatzemava i distribuïa la droga.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Camp-Priorat, amb la participació  d’agents de la Policia Local de Cambrils, van detenir el passat 16 d’agost dos homes, de 52 i 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de juny quan els agents de policia van rebre informació sobre dos germans, residents en un pis de Cambrils, que utilitzaven un establiment com a centre de distribució al detall de substàncies estupefaents.

Arran d’aquests fets, agents d’investigació i de la Unitat Canina de mossos,  juntament amb la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat de la Policia Local de Cambrils, van realitzar el passat 16 d’agost una entrada i perquisició, ordenada pel jutjat en funcions de guàrdia de Reus, en el domicili i local on s’emmagatzemava i distribuïa la droga.

En l’escorcoll al domicili es van comissar 45 grams d’heroïna i 10 grams de cocaïna en roca, 17 embolcalls d’heroïna i cocaïna preparats per a la seva distribució, una capsa amb marihuana, tres bàscules de precisió, 530 euros en efectiu, tres telèfons mòbils, un ordinador portàtil i vuit bicicletes.

Per aquest motiu es va detenir als dos germans com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència del material intervingut.

Els detinguts van passar a disposició el passat 20 d’agost al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar per l’home de 41 anys el seu ingrés a presó i pel de 52 anys la seva llibertat amb càrrecs.