.

.

TOTS 21

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, es troba en llibertat amb càrrecs.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 29 de setembre un home de 47 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Reus com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força.

El primer fet el va cometre la matinada del 31 d’agost en una pastisseria on va forçar dues portes i va accedir entre uns barrots de ferro a l’interior del local.

Un cop dins va sostreure la caixa enregistradora amb diners en efectiu.

Es dona la circumstància que va robar de nou en aquest establiment el 27 de setembre amb el mateix modus operandi.

En aquest cas va sostreure diners, un televisor i petits electrodomèstics.

Poca estona després de robar a la pastisseria, es va desplaçar a una floristeria on va forçar la persiana i una porta.  De l’interior va sostreure diners de la caixa enregistradora i un dispositiu electrònic.

Gestions posteriors d’investigació van relacionar-lo amb un altre fet el 24 de setembre en una botiga de compravenda d’or d’on no va sostreure res.

Aquests robatoris els va dur a terme en les proximitats d’on residia i van causar neguit entre els comerciants de la zona. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van organitzar un dispositiu de prevenció i alhora una investigació que va concloure el 29 de setembre amb la detenció de l’autor dels quatre robatoris.

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, va passar el dia 30 a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció