.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes a l’Alt Camp com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una finca agrícola. Segons han informat els Mossos en un comunicat, en un control policial el passat 16 de desembre, els agents van trobar, en la furgoneta en què anàven els tres detinguts, tres ciclomotors i diferent eines agrícoles, com ara una motoserra, un compressor i una bomba d’impulsió, objectes la procedència dels quals no van poder justificar.

D’altra banda, en un altre control de carretera, els Mossos també van detenir quatre homes, després de comprovar que en un vehicle duien un vedell, valorat en uns 1000 euros, suposadament robat d’una finca agrícola.

La primera de les dues detencions es va fer el passat dia 16 de desembre a Reus. Els detinguts són tres homes d’entre 22 i 31 anys d’edat, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Reus (Baix Camp), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets es remunten al passat dia 12 de desembre quan, en el transcurs d’un control de trànsit a la C-14, a l’altura de la Selva del Camp (Baix Camp), els agents van aturar una furgoneta que circulava amb sobrecàrrega de pes.

Els mossos van comprovar que la furgoneta transportava tres ciclomotors i diferent eines agrícoles, com per exemple, una motoserra, un compressor i una bomba d’impulsió, entre altres.

Els ocupants del vehicle no van poder justificar la procedència de tot aquest material i, davant les sospites que es pogués tractar de material sostret, es va comissar preventivament fins esbrinar el seu origen.